Nieuwtjes

Truus

Minder goed nieuws en ook goed nieuws gelukkig: Truus patchwork is, helaas helaas, uitverkocht maar Truus zand is weer leverbaar.


Heidi en Jeroen

Een tijdje geleden vroegen we op Facebook aan onze fans om namen te bedenken voor onze nieuwste theemutsen. Het zijn 'Heidi en Jeroen' geworden.
Volg jij ons trouwens al op Facebook?


Sien is er weer

Het schort Sien, je weet wel die leuke met de gekruiste banden op de rug, is weer binnengekomen. Daar zijn we blij mee want ze is populair.


Verzin een naam


We hebben nieuwe theemutsen ontworpen en jij kunt ze een naam geven. Kijk op Facebook!


Nieuw verkooppunt

Bij koffiehuis de Koets in Winterswijk kun je nu ook de theemutsen en -beurzen van Cherry on the Pie kopen.
Ga er eens kijken als je in buurt bent. Ze hebben er ook heerlijke koffie.


Tom

Heb je gezien dat er een nieuwe tas is in het assortiment? Tom heeft een praktisch formaat: niet te groot en niet te klein. Je kunt 'm over je schouder dragen maar ook zo vasthouden.


Theebeurzenstorm

Het gaat plotseling erg hard met de theebeurzen Truus. Van het rozendessin en de patchwork-versie is de voorraad nog beperkt. Wacht dus niet te lang met bestellen.


Tante Jojo

Zo leuk: er komen steeds meer verkooppunten in België. Zijn we blij mee want zo kunnen we klanten daar naartoe verwijzen. Ken je bijvoorbeeld Tante Jojo in Leuven?


Koopje

Onze aanbiedingen zijn snel uitverkocht. Daarom nu een nieuwe: theemuts Catoo oranje voor de helft van de prijs!


Mevrouw Kers

We breiden onze activiteiten uit! Onder de naam Mevrouw Kers gaan we workshops geven in een mooi atelier in Neede. Dit is je kans om persoonlijk les te krijgen van het creatieve brein achter Cherry on the Pie, Anneke Bosch.


Fleurig en Kleurig

Zo heet de webwinkel uit Dokkum die Cherry on the Pie in haar assortiment heeft opgenomen. Weer een leuk verkooppunt erbij.


Gehaakte kraagjes

Heb je al gezien dat we een nieuwe rubriek hebben? Onder 'mode' zijn vanaf nu gehaakte kraagjes te vinden. In kinder- en damesmaten. Handgehaakt!


Landleven

Tessel, ons teckelkussen, is gespot door Landleven en heeft daar een prominente plek gekregen. Inmiddels hebben veel lezers in het hele land deze lieve hond geadopteerd.


Nog een nieuw verkooppunt

Woon je in de omgeving van Meppel dan kun je nu ook terecht bij Mocca d'Or aan de Woldstraat. Ze verkopen er een ruime collectie theemutsen en theebeurzen van Cherry on the Pie.


Margiet

Kijk nou, wat leuk: onze theemuts Bella staat in de weekblad Margriet! Ze is al heel lang een van de populairste theemutsen uit ons assortiment. Het leuke is dat je haar kunt omkeren en je dan het andere dessin ziet. Twee-in-een dus.


Nieuw verkooppunt

Onze theemutsen en theebeurzen zijn nu ook te koop in Harderwijk en Zeist. De koffie- en theewinkels Taste & Tools hebben ze opgenomen in hun collectie. Ga er eens kijken als je in de buurt bent.


Rosalie

In het assortiment is nu ook een lange sloof. Rosalie heeft een prachtig rozendessin en extra lange strikbanden waardoor ze ook prima past als je toevallig geen maatje 36 hebt.


Nieuwe tafelkleden

Onze collectie tafelkleden is gegroeid: er zijn nu ook gebloemde tafelkleden in het lichtblauw.
Wist je trouwens dat de tafelkleden verkrijgbaar zijn in vier maten tot een lengte van maar liefst 3.20 m?
Handig, met die lange tafels van tegenwoordig!


Ken je Sien al?


Sien is het allernieuwste schort in de collectie. Gemaakt van een frisse rood-witte bloemetjesstof met een ouderwetse uitstraling. Kijk vooral ook even naar de gekruiste banden en de strik op de rug. Leuk toch?


Wist je dit?

Cherry on the Pie is ook te vinden op Facebook en Twitter.
En dat is leuk als je geïnteresseerd bent in wat er hier achter de schermen gebeurt: je leest het er allemaal. We plaatsen lekkere recepten, links naar leuke filmpjes en maken je attent op kortlopende aanbiedingen.
Ook vragen we naar jouw ideeen voor nieuwe producten. Bovendien houden we er regelmatig een winactie waarbij we Cherry on the Pie-artikelen weggeven.

Volg ons dus want we vinden het ook leuk om van jou te horen!

inloggen retailers

Flavorites